Auton sisäpesu Hämeenlinnassa

Hämeenlinnalaisen Special Fix Oy:n fiksauspalveluihin kuuluu myös auton sisäpesu.

Poistamme pinttyneet ja vaikeatkin tahrat auton sisäpinnoilta sekä penkkien verhoilusta, mikä kotioloissa olisi ollut täysi mahdottomuus. Auton sisäpesu lisää myös ajomukavuutta ja auton sisäosien viihtyvyyttä. Special Fix Oy tekee autojen sisäpesut laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Hämeenlinnassa. 

Sisäpesun vaiheet

Auton sisäpesu pitää sisällään yleensä sisätilojen imuroinnin sekä eri pintojen puhdistuksen ja pesun, mukaan lukien ikkunoiden sisäpinnat. Eri materiaaleista valmistetut pinnat vaativat erilaisia käsittelyaineita ja -tapoja. Tehokkaalla imuroinnilla saadaan puhdistettua myös tekstiilipintoihin tiukkaan kiinnittyneet lemmikkieläinten karvat. Lopuksi puhdistetut pinnat käsitellään suojaavilla aineilla, jotta ne hylkisivät likaa entistä paremmin ja pysyisivät siisteinä pitempään. Jos haluat autollesi varmasti tehokkaan ja perinpohjaisen auton sisäpesun, tuo se pestäväksi Hämeenlinnaan Special Fixiin.

Otsonointi on tärkeää auton siisteyden ylläpidossa sekä mikrobikannan, virusten, bakteerien ja homeitiöiden poistamisessa. Auton ilmastointikanavat on myös hyvä pitää puhtaana. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää auton sisäpesuista!