Laadukas ja hellävarainen autopesu Hämeenlinnassa

Special Fix Oy tekee jokaiselle autolle aina sopivan autopesun Hämeenlinnassa.

Teemme kaikki autojen päälipesut käsityönä, joten voit tuoda pesetettäväksi sellaisenkin auton, jonka pinta ei konepesua kestäisi. Suositeltavaa on pesettää auto muutaman viikon välein, etenkin jos teiltä kertyy paljon pölyä ja hiekkaa auton pintaan, mikä taas saattaa naarmuttaa ja vahingoittaa auton maalipintaa. Autopesu tekee autostasi jälleen kiiltävän ja samanvärisen kuin ostohetkellä. Meidän tekemä päälipesu tehdään aina huolellisesti ja parhaita asiaankuuluvia tuotteita käyttäen. 

Autopesu tehostaa myös suojaa UV-säteilyltä

Autopesu suojaa auton maalipintaa myös auringon UV-säteilyltä, joka etenkin alkukeväästä tehostaa lian vahingoittavaa vaikutusta auton pintaan. Ammattimaisesti tehty päälipesu pitää pinnan kunnossa pidempään ja ennaltaehkäisee pinnan totaalista kulumista.

Auton pesu myös talvisin

Auton pesu on tärkeää myös talviaikaan, jolloin tiesuola ja korkea ilmankosteus saattavat altistaa auton pintaa ruostumiselle. Talvella uhkana on myös renkaiden nastoista irtoava hieno metallipöly, joka saattaa syöpyä maalin läpi ja aiheuttaa korroosiota. Autopesussa metallipöly pestään pois, ja samalla olisi hyvä ottaa myös maalipintaa suojaava vahaus. Puhtaalta maalipinnalta on helpompi nähdä jo aiheutuneet vahingot ennen kuin ne pääsevät leviämään. Puhtaat autonvalot ja vilkut lisäävät myös turvallisuutta, kun lika ei himmennä valoja. Auton pesu ei siis ole ainoastaan ulkonäköön vaikuttava seikka, vaan myös auton turvallisuuteen ja käyttöikään vaikuttava huoltotoimenpide!

Ota yhteyttä ja kysy lisää auton pesusta tai tuo autosi Special Fixiin autopesuun!

Ota yhteyttä!